Marsteins metode

Mesterkurs med Trude Marstein.

Litteraturhuset inviterer våre mest anerkjente forfattere til å snakke om sin metode for skjønnlitterær skriving. Arrangementsrekken er for deg som selv skriver, som ønsker å skrive, eller bare er interessert i den kreative prosessen.

Trude Marstein har i lengre tid vært en av våre mest kritikerroste forfattere. Med fjorårets utgivelse, Så mye hadde jeg, nådde hun også ut til et bredere publikum og kom inn på bestselgerlistene. Et gjennomgående tema i Marsteins forfatterskap er hvordan impulser og begjær kommer i konflikt med forpliktelser og omsorg. Nå kommer hun til Litteraturhuset for å fortelle om sin litterære metode.

Opptak fra 8. mai 2019.

Arrangør:
Litteraturhuset i Bergen
Alder:

Marsteins metode

Mesterkurs med Trude Marstein.

Hør på Apple Podkast
Hør på Spotify
Arrangør:
Litteraturhuset i Bergen
Alder:

Litteraturhuset inviterer våre mest anerkjente forfattere til å snakke om sin metode for skjønnlitterær skriving. Arrangementsrekken er for deg som selv skriver, som ønsker å skrive, eller bare er interessert i den kreative prosessen.

Trude Marstein har i lengre tid vært en av våre mest kritikerroste forfattere. Med fjorårets utgivelse, Så mye hadde jeg, nådde hun også ut til et bredere publikum og kom inn på bestselgerlistene. Et gjennomgående tema i Marsteins forfatterskap er hvordan impulser og begjær kommer i konflikt med forpliktelser og omsorg. Nå kommer hun til Litteraturhuset for å fortelle om sin litterære metode.

Opptak fra 8. mai 2019.

Poesiåret 2020

Vi oppsummerer poesiåret 2020. I panelet: Kristian Hæggernes, Eira Søyseth og Fredrik Hagen. Sandra Lillebø leier samtalen.

Hva vi snakker om når vi snakker om: Straff

Hva er egentlig formålet med straff? Fungerer det?

Det store i det små. En litterær vekkelsespodkast

Med Kjersti Sandvik og Grethe Fatima Syéd.

Gått glipp av noe?

Flere av arrangementene våre kan sees om igjen!
Se strømmearkiv

Gått glipp av et arrangement?

Flere av arrangementene våre kan sees om igjen!
Se strømmearkiv

Få siste nytt fra Litteraturhuset i Bergen.

Takk! Vi har sendt deg en e-post!
Oj! Noe gikk galt.