Marsteins metode

Mesterkurs med Trude Marstein.

Trude Marstein om sin litterære metode.

Litteraturhuset inviterer våre mest anerkjente forfattere til å snakke om sin metode for skjønnlitterær skriving. Arrangementsrekken er for deg som selv skriver, som ønsker å skrive, eller bare er interessert i den kreative prosessen.

Trude Marstein har i lengre tid vært en av våre mest kritikerroste forfattere. Med fjorårets utgivelse, Så mye hadde jeg, nådde hun også ut til et bredere publikum og kom inn på bestselgerlistene. Et gjennomgående tema i Marsteins forfatterskap er hvordan impulser og begjær kommer i konflikt med forpliktelser og omsorg. Nå kommer hun til Litteraturhuset for å fortelle om sin litterære metode.

Opptak fra 8. mai 2019.

Arrangør:
Litteraturhuset i Bergen
Alder:

Marsteins metode

Mesterkurs med Trude Marstein.

Hør på Apple Podkast
Hør på Spotify
Arrangør:
Litteraturhuset i Bergen
Alder:

Trude Marstein om sin litterære metode.

Litteraturhuset inviterer våre mest anerkjente forfattere til å snakke om sin metode for skjønnlitterær skriving. Arrangementsrekken er for deg som selv skriver, som ønsker å skrive, eller bare er interessert i den kreative prosessen.

Trude Marstein har i lengre tid vært en av våre mest kritikerroste forfattere. Med fjorårets utgivelse, Så mye hadde jeg, nådde hun også ut til et bredere publikum og kom inn på bestselgerlistene. Et gjennomgående tema i Marsteins forfatterskap er hvordan impulser og begjær kommer i konflikt med forpliktelser og omsorg. Nå kommer hun til Litteraturhuset for å fortelle om sin litterære metode.

Opptak fra 8. mai 2019.

Paris-kontorene

Forfatteren og litteraturprofessoren om hvordan boken Paris-kontorene ble til.

Bli mor?

Om barn er meningen med livet, hva lever de barnløse for?

Kritisk kvartett

Fire kritikere, fire bøker.

Gått glipp av et arrangement?

Flere av arrangementene våre kan sees om igjen!
Se arrangementer på nett

Gått glipp av et arrangement?

Flere av arrangementene våre kan sees om igjen!
Se arrangementer på nett

Få siste nytt fra Litteraturhuset i Bergen.

Takk! Vi har sendt deg en e-post!
Oj! Noe gikk galt.