Teori og praksis

Rom: Alver

Arrangør: Litteraturhuset

Tormod Haugland samtaler med Kjersti Rorgemoen.

Rundt om i landet sitter det kulturarbeidere og lengter etter praktisk arbeid. Som drømmer etter å begrave hendene i plantejord og spikre sammen en platting, fremfor å sette sammen nok en søknad. Til Kulturrådet. Til kommunen. Til bankstiftelsen. Liv Indrebø er at av disse menneskene. Desillusjonert av sine egne søknadsformuleringer kjøper hun et nedslitt småbruk i et forsøk på å bli et praktisk menneske. 

Kjersti Rorgemoen har gått på Skrivekunstakademiet i Bergen og debuterte i 2009 til strålende kritikker for Purkene snudde seg. Nå er hun aktuell med sin tredje roman, Et praktisk menneske. Forfatter Tormod Haugland samtaler med Rorgemoen på scenen. 

Arrangementet foregår på Litteraturhuset og vil strømmes til YouTube.

90/60,– (stud.)

40,– (strømming)

 

Husnytt