Sosiologisalongen: Gutter, gaming og stigma

Rom: Auditoriet

Arrangør: Sosiologisk institutt ved UiB i samarbeid med Litteraturhuset

Med Silje Mæland, André Syvertsen og Lars Alvar Senneseth-Stokkebekk.

Gutter blir nå til menn i digitale rom og vi vet lite om de langsiktige konsekvensene. Det var bedre før, sier noen, når barn lekte ute og lærte å se folk i øynene. Du aner ikke hva du snakker om, slutt å stigmatisere gaming-gutta, sier andre.

For å diskutere dette kommer Silje Mæland (Idrettscampus Bergen), André Syvertsen (stipendiat, Institutt for samfunnspsykologi, UiB) og Lars Alvar Senneseth-Stokkebekk (gutt, 16 år). Kristoffer Chelsom Vogt (førsteamanuensis, Sosiologisk institutt, UiB) leder samtalen.

Arrangementet foregår på Litteraturhuset og vil strømmes til YouTube.

Gratis (påmelding)

Husnytt