James Baldwin

Rom: Auditoriet

Arrangør: Litteraturhuset

Med Mohammed Abdi, Michelle A. Tisdel, Teresa Grøtan og Muna Jibril.

Arrangementet er dessverre utsolgt, men blir mulig å følge direkte på YouTube. Kjøp billett her.

Afroamerikansk, homofil, ukjent far og et følsomt sinn. Det finnes så mange måter James Baldwin kunne plassere seg på utsiden av hovedstrømmen. Og det gjorde han. Han plasserte seg på utsiden og ga stemme til minoritetene gjennom sine essays, romaner og skuespill. Vi har invitert tre gjester til en samtale om Baldwins forfatterskap: Hva har forfatterskapet betydd for dem, og hva tenker de om hans litterære arv i lys av dagens Black Lives Matter-bevegelse?  

Med samfunnsdebattant og skribent Mohammed Abdi, sosialantropolog og forskningsbibliotekar ved Nasjonalbiblioteket Michelle A. Tisdel og forfatter og festivalsjef for LitFestBergen Teresa Grøtan. Spaltist i Klassekampen Muna Jibril leder samtalen på scenen. 

Arrangementet foregår på Litteraturhuset og vil strømmes til YouTube.

90/60,– (stud.)

40,– (strømming) 

 

Foto: Allan Warren, Wikimedia Commons

Husnytt