Hva vi snakker om når vi snakker om: Døden

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Bettina Husebø, Halvor Nordhaug og Espen Gamlund.

Arrangementet er dessverre utsolgt, men det er fortsatt mulig å kjøpe billett til direktestrømmingen.

Døden er et mysterium. Vi vet vi skal dø, men det er også alt vi vet. Hva skjer når hjernen slås av? Blir vi borte for alltid, eller fortsetter vi å eksistere? Hvordan skal vi leve med vissheten om at livet en dag tar slutt?

Denne kvelden inviterer vi til samtale om disse og andre spørsmål om døden, med en lege, teolog og filosof. Bettina Husebø er lege og professor i medisin ved Universitetet i Bergen, og arbeider blant annet med palliativ omsorg ved livet slutt. Hun møter Halvor Nordhaug, teolog og biskop i Bjørgvin, til samtale, som ledes av filosofiprofessor Espen Gamlund.

Arrangementet foregår på Litteraturhuset og vil strømmes til YouTube.

90/60,– (stud.)

40,– (strømming)

 

Illustrasjon: The Triumph of Death, Flemish School

Husnytt