Den store klassereisen

Rom: Auditoriet

Arrangør: Litteraturhuset

Samtale med Zeshan Shakar.

Arrangementet i Auditoriet er dessverre utsolgt, men det er fortsatt mulig å kjøpe billett til strømmingen av møtet. Vi vil strømme til YouTube og til rommet ved siden av hvis du vil se samtalen på Litteraturhuset.

Zeshan Shakar entret den litterære scenen med et brak, da han debuterte med mursteinen Tante Ulrikkes vei. Romanen, som handler om Jamal og Mohammed fra Stovner, vant Tarjei Vesaas debutantpris i 2018. Når han nå er aktuell med sin andre roman er det knyttet store forventninger til utgivelsen. Gul bok er en roman om den nyutdannede økonomen Mani. Han bor sammen med sin far i en leilighet på Haugenstua, og drømmer om et liv i det private næringslivet. Det er der pengene og statusen ligger. Når han likevel ender opp med en jobb i offentlig sektor, som rådgiver i Oppvekstdepartementet, må han orientere seg på nytt når det kommer til status, smak og verdier.

Førsteamanuensis i sosiologi ved UiB, Kristoffer Chelsom Vogt, leder samtalen på scenen.

Arrangementet foregår på Litteraturhuset og vil strømmes til YouTube.

90/60,– (stud.)

40,– (strømming) 

Husnytt