Spetakkel fra hele verdens favoritt-Kubbe

Rom: Digitalt

Arrangør: Litteraturhuset i samarbeid med Festspillene i Bergen

Med Åshild Kanstad Johnsen og Stephan Meidell.

​Kubbe har laget spetakkel på det meste her i verden, og gleder seg stort når han finner rytme og klang på uventede steder. I boken Kubbe lager spetakkel prøver Kubbe seg som korpsmusikant, men ender opp med å lage lyd på litt av hvert.

Med utgangspunkt i denne fortellingen tar Kubbe med seg sine medhjelpere Stephan Meidell (musiker og lydkunstner) og serieskaper Åshild Kanstad Johnsen til Litteraturhuset i hjembyen Bergen – for en ny utgave av Spetakkel-spesial.

Sammen lager de larm og musikk på Meidells musikkmaskin – et interaktivt elektromotorisk installasjonsorkester for barn. Hvordan høres det ut når små motorer spiller på gamle instrumenter, eller på andre ting en finner hjemme?

Alder: opp til 12 år

Se forestillingen på Facebook eller på www.fib.no.

Husnytt