Rett på sak: Personvernreglene/GDPR

Rom: Digitalt

Arrangør: Advokatforeningen, Hordaland og Sogn og Fjordane krets i samarbeid med Litteraturhuset

Med Harald Alfsen og Trine Pettersen Grønbech.

Advokat Harald Alfsen i Inventura Advokat AS inviterer gjester med særskilt erfaring fra ulike rettsområder. Både bakgrunn for reglene, hovedregler, eksempler og utviklingstrender vil bli berørt innenfor hvert rettsområde. Kveldens gjest er Trine Pettersen Grønbech fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS.

Vi gir en oversikt over personvernreglene. Sentralt står den nye personopplysningsloven, som gjennomfører EUs personvernregler (GDPR). De nye reglene innebærer skjerpede krav til alle virksomheter som håndterer opplysninger om ansatte, kunder, leverandører, medlemmer og besøkende på nettsider.

Vi gjennomgår hvilke konsekvenser reglene får for blant annet bank/finans, telekom, sikkerhet og helse. Vi ser også på hvordan internkontroll kan brukes til å etterleve reglene og hvordan man kan lage en personvernstrategi.

Spørsmål kan sendes inn på forhånd til harald.alfsen@inventura.no.

Arrangementet strømmes i eget event på Facebook. Overføringen blir synlig i kommentarfeltet når arrangementet starter. Videoen blir liggende på nett i en måned.

Husnytt