Litthus i Ditthus: Krisehandtering #7 (UTSATT)

Rom: Digitalt

Arrangør: Litteraturhuset

Krisehandtering i hovudet på Beate Grimsrud.

Arrangementet er dessverre utsatt.

Litthus i Ditthus: Når du ikkje kan komme til Litteraturhuset, kjem Litteraturhuset heim til deg.

Det finst personlege kriser, familiære kriser, vennskapelege kriser, lokale kriser, universelle kriser og usynlege kriser. Ein kan gå rett inn i elden. Eller ein kan gå «udenom», som Peer Gynt gjorde. Sjå den i kvitauget eller snu seg vekk. Ei annen strategi er å fokusere på Yesterday’s Crisis.

I den heilt ferske romanen Jeg foreslår at vi våkner skaper Beate Grimsrud eit sjukdomsbilde som liknar eit inferno så vel som eit eventyr. Høyr forfattaren snakke om krisehandtering, fantasi, kverulering og kamplyst.

Arrangementet blir strøyma på Facebook. Overføringa blir synleg i kommentarfeltet.

Sjå tidlegare arrangement her.

Vil du støtta Litteraturhuset? Kjøp éin eller fleire billettar til valfri sum.

Husnytt