Myk åpning

Rom: Boksalongen

Arrangør: Boksalongen

Trenger du litterært påfyll? Velkommen innom Boksalongen førstkommende lørdag!

Vi savner bøkene og butikken, og DERE!

Det er også lett å forestille seg at flere av kundene våre har kommet godt ned i bunken med uleste bøker og dermed trenger påfyll.

Selv om (og nettopp fordi) alt er annerledes nå, er bøkene og ordene fortsatt (og spesielt) viktig for oss som leser.
Vi leter i litteraturen etter trøst, svar, spørsmål, venner, fellesskap, utfordring, undring, virkelighetsflukt og hva det ellers måtte være.

Vi har så lyst at dere skal få alle bøkene dere kanskje endelig har tid tid å lese, alle de nye bøkene som har kommet de siste ukene og dagene, bøkene dere har lest anmeldelser av eller fått tips om her og der, eller hørt utdrag fra på digitale litterære arrangementer.

Aller helst vil vi jo at dere skal kjøpe bøker her hos oss – og vi vil at det skal være trygt og hyggelig!

Vi håper derfor at alle som er friske og får lov å bevege seg ute blant folk, vil komme innom, (med alle mulige forbehold om hender og hansker og antibac og avstand) OG KJØPE BØKER!

Vi vil jo veldig gjerne være her for og sammen med dere – og ikke minst vil vi kunne fortsette å være her når verden blir litt mer vanlig eller vi venner oss til den.

Så skriv lange handlelister for deg selv og de du handler for, send oss gjerne en mail eller melding med forhåndsbestilling (så kan vi leke "klikk og hent") og si fra om du trenger hjelp til levering eller henting før eller etter denne lørdagen.

Håper vi ses!

Husnytt