Man kan jo ikke se det på deg

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Anticoach Management

Hvordan kan en så utadvendt og sosialt sterk type skjule et så vanskelig liv?

Mange ble kjent med Espen Dahl gjennom NRK-serien Sinnssykt, hvor seerne fikk innblikk i hvordan Espen lever med tvangslidelse, også kalt OCD. I denne sterke forestillingen viser Espen hvordan han navigerer gjennom hverdagen med tvangslidelse. Med både humor og rått alvor tar han oss med på blant annet butikkbesøk, bilkjøring og bytte av sengetøy.

For en med OCD-diagnose kan dagligdagse gjøremål stjele så mye tid og energi at det fullstendig ødelegger et liv. Espen gir oss et ærlig innblikk i hvordan dette fortoner seg. Gjennom et rikt liv, høyt såpeforbruk og god formidlingsevne serverer han et unikt innblikk i et kontrastfylt liv.

Velkommen til en tvangsnevrotisk forestilling med Espen Dahl.

200,–

Husnytt