Hva er en humanistisk religionskritikk? (AVLYST)

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Human-Etisk Forbund Hordaland

Hvor går grensene for religionskritikk og finnes det slike grenser?

Hva er god religionskritikk og hva er grensene for at den skal være humanistisk?

Human-Etisk Forbund utarbeidet nylig nye retningslinjer for forbundets religionskritikk. Rådgiver i forbundet Didrik Søderlind var involvert i arbeidet og kommer for å snakke om hva som gjør en religionskritikk humanistisk, krydret med fine og fryktelige eksempler på religionskritikk.

Foredraget er gratis og arrangeres av aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland. Det er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer i Human-Etisk Forbund. Har du noen spørsmål, ta kontakt med koordinator i aktivitetsutvalget, Christian Lomsdalen.

Gratis

Husnytt