Debutanttripp: Byliv

Rom: Boksalongen

Arrangør: Litteraturhuset

Med Caroline Ugelstad Elnæs, Aldona Kasztan og Ravn Lanesskog.

Oppdatering: Ravn Lanesskog har dessverre avlyst, men arrangementet går som normalt med Caroline Ugelstad Elnæs, Aldona Kasztan og Kristian Hæggernes. Velkommen!

Det var i den tid jeg gikk omkring og sultet i Kristiania, denne forunderlige by som ingen forlater før han har fått merker av den… Slik lyder Knut Hamsuns kjente romanåpning i Sult. I mange bøker legger byen premissene for handlingsrommet. Enkelte hevder sågar at en by kan ta rollen som en karakter i plottet.

Vi har invitert tre debutanter til en samtale om hvordan deres bøker skildrer bylivet: Caroline Ugelstad Elnæs (Yoona, Kolon), Aldona Kasztan (Huskeøvelser for viderekomne, Aschehoug) og Ravn Lanesskog (Fridtjof Hansens dagbok, Aschehoug). Samtaleleder: Kristian Hæggernes

50,– 

Husnytt