Lyrikksalong (NY DATO)

Rom: Boksalongen

Arrangør: Boksalongen

Med Erlend O. Nødtvedt.

Hvor slutter slekten? Hvor begynner Bergen? Hvordan høres Vestlandet ut? I diktene til Erlend O. Nødtvedt er form og innhold to sider av samme sak – han undersøker verden og språket samtidig. Resultatet blir dikt som ikke ligner noen andres. Forrige høst kom Nødtvedt ut med en ny diktsamling etter en liten tur innom romanformen med suksessen Vestlandet. Slekter er en slektsgranskning i diktform. Gjennom en poetisk behandling av kildene undersøker diktsamlingen prinsippene og de språklige formene som danner historisk identitet. Nødtvedt kommer til Lyrikksalong for å snakke om poesi med Fredrik Hagen.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

Neste arrangement i denne serien: 27. februar. 

Lyrikksalong er støttet av Fritt Ord og Litteraturhuset. Dette arrangementet er støttet av Aschehoug forlag.

Gratis 

Husnytt