Vis hensyn! Jeg er under ombygging (UTSOLGT)

Rom: Auditoriet

Arrangør: Anticoach Live

Kaoshjelp til tenåringsforeldre.

Det er ingen tvil om at ungdom opplever tenåringstiden som et kaos. Og det er liten tvil om at tenåringsforeldre kan oppleve det som lyn fra klar himmel å få en tenåring i hus. Ikke fortvil. Du befinner deg bare på en byggeplass. Tenåringshjernen er under en voldsom ombygging. Er tenåringstiden selve definisjonen på kaos i et menneskeliv?

I denne samtalen vil Andreas Gravdal møte psykologspesialist Marie Midtsund til samtale om tenåringshjernens ombygging, selvbildet og hvordan gi støtte til det store barnets overgang til et selvstendig liv som voksen.

190,–

NB! Dette arrangementet går i to omganger på samme dag:
Kl. 18.00–19.00 (UTSOLGT)
Kl. 19.30–20.30 (UTSOLGT)

Husnytt