Sikkerhetspolitikk på kollisjonskurs med klimamål og fred?

Rom: Auditoriet

Arrangør: IKFF, Antikrigs-initiativet og Klimafestivalen §112

Foredrag og panelsamtale.

Fredspolitikk eller krigsretorikk? Forholdet mellom NATO og Russland blir stadig mer spent. Media og politikere hevder at NATOs økende tilstedeværelse i Norge er viktig for sikkerheten. Legger vi opp til at Norge kan bli et åsted for en eventuell konfrontasjon mellom NATO og Russland? 

Journalist og forfatter Bård Wormdal holder foredrag om atomdoktriner, basepolitikk, krigsøvelser og bærekraftig sikkerhet. Etter foredraget blir det panelsamtale med Tor Ivar Strømmen (orlogskaptein), Susanne Urban (Internasjonal kvinneliga for fred og frihet) og Åse Møller Hansen (IKFF/antikrigs-initiativet). Ordstyrer: Terje Alnes fra antikrigs-initiativet/spartakus.no. Vi vil åpne for spørsmål fra salen.

Gratis

Husnytt