Kritisk kvartett

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Elisabeth Frøysland Pedersen, Eirik Vassenden, Frode Helmich Pedersen og kvartettgjest Even Teistung.

Kritisk kvartett er Litteraturhusets faste forum for litteraturkritikk. Panelet består av Elisabeth Frøysland Pedersen, Eirik Vassenden og Frode Helmich Pedersen. Hver gang får de besøk av en ny gjest, og tar opp fire bøker til kritisk og begeistret diskusjon. Den kritiske kvartetten gir en annerledes litteraturkritikk der den livlige kafésamtalen løftes opp på podiet og gjøres tilgjengelig for et større publikum. 

Kvartettgjest er Even Teistung (BLA og Klassekampen).

Bøker:

Matias Faldbakken: Vi er fem
Mari Andreassen: Hvor lenge varer vi
Olga Tokarczuk: Før plogen din over de dødes knokler
Jenny Erpenbeck: Hjemsøkelse

60,–

Husnytt