Hans Børli i toner

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Erik Lukashaugen

Konsert med Erik Lukashaugen.

Visesanger Erik Lukashaugen har forelsket seg i Hans Børlis dikt og skapt seg en karriere gjennom vakre tonesettinger av skogsarbeiderens tekster. Albumene Av en sliters memoarer (2013) og Vi eier skogene (2018) har resultert i terningkast seks, to kulturpriser og en Spellemann-nominasjon. Elverumsingen har spilt over 600 konserter de siste årene, men aldri i Bergen – før nå! Med seg denne kvelden har han også Tarjei Nysted (fele, nøkkelharpe, mandolin m.m.).

Børli og Lukashaugen er et vinnerteam 
- Aftenposten 

De beste tolkningene av Børlis dikt noensinne 
- Hamar arbeiderblad (6/6)  

Et helstøpt album skreddersydd Børlis tekster 
- Østlendingen (6/6) 

Forbilledlig 
- Dagbladet

300,– 

Husnytt