Lesesirkel for samtidslitteratur

Rom: Fosse-stova

Arrangør: Litteraturhuset

Denne gangen leser vi Nina Lykkes «Nei og atter nei».

Litteraturhusets lesesirkel ledes av forfatter Eivind Riise Hauge. Blant bøkene i Fosse-stova diskuterer vi bøkene vi liker (eller kanskje ikke liker).

Denne gangen leser vi Nina Lykkes Nei og atter nei.

Nina Lykke (f. 1965) debuterte i 2010 med novellesamlingen Orgien, og andre fortellinger. Siden har hun utgitt tre romaner. Månedens lesesirkel tar for seg den nest siste, Nei og atter nei fra 2016, som ble en salgssuksess i så vel Tyskland som i Sverige. Boken omtales som en satire over middelklassen og de store forventningers misnøye. Er satiren treffende? Og hvordan står det egentlig til med satiren som litterær form i den norske samtidslitteraturen? Dette og mer diskuterer vi i Fosse-stova denne kvelden.

Boken finner du i Boksalongen.

Send en e-post til lesesirkel@litthusbergen.no for påmelding.

Vel møtt!

Gratis

Husnytt