På troen løs: Jesus og Bjørn (UTSOLGT)

Rom: Auditoriet

Arrangør: Bjørgvin bispedøme i samarbeid med Litteraturhuset

Bjørn Eidsvåg i samtale med biskop Halvor Nordhaug.

Bjørn Eidsvåg er hele landets sanger og låtskriver, dessuten er han prest. Han kaller seg kristen, men vil være det på sin egen måte. Hva mener han med det? Det vil biskop Halvor Nordhaug gjerne snakke med ham om. 

Eidsvåg gir ut boka Tro og trass i oktober. I forhåndsomtalen varsler han en grundig gjennomgang av sitt forhold til Jesus og kristendommen, og dessuten noen spark til «kirkens mørkemenn». Tåler han noen spark i retur? 

På troen løs er en møteserie der biskop Halvor Nordhaug slipper troen løs fra kirkens indre rom og utsetter den for spørsmål, kritikk og forsvar. Gjester er tvilere, troende, ateister og alt i mellom.

90/60,– (stud./honnør) 

Husnytt