Lykke på blå resept

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Nina Lykke i samtale med Trond-Viggo Torgersen.

Fastlegen Elin har vært utro mot mannen sin. Hun møtte en gammel flamme på Facebook og lot seg forføre. Nå har hun flyttet inn på legekontoret sitt, hvor hun gjemmer seg for både mann og gammel moro. Men pasientene kommer strømmende dagen lang, med alle sine skavanker og lidelser.

Nina Lykkes nye roman Full spredning har fått den talende, men kanskje òg svikefulle undertittelen En legeroman. Boken følger opp suksessen Nei og atter nei, som ble Nina Lykkes store gjennombrudd. Boken ble rost for å kombinere mørk humor med eksistensielle tyngde på glimrende vis. Full spredning følger i samme spor. 

Lege og humorist Trond-Viggo Torgersen samtaler med Lykke på scenen. 

90/60,– (stud.) 

Foto: Agnete Brun

Husnytt