Forestilling: Man er først og fremst menneske

Rom: Auditoriet

Arrangør: Landsforeningen mot seksuelle overgrep

Landsforeningen mot seksuelle overgrep inviterer til forestilling.

Landsforeningen mot seksuelle overgrep inviterer til fagdag etterfulgt av forestilling. Fagdagen innledes med et foredrag av Marianne Finstad og Gro Harestad som er tilknyttet Landsforeningen mot seksuelle overgrep. Foredraget gir innblikk i overgrepsproblematikken og hvordan man i arbeid med barn og unge kan være trygge voksne som ser. Deretter spilles dokumentarforestillingen Man er først og fremst menneske - et vitnesbyrd. Forestillingen speiler refleksjoner i møtet med tre informanter som ble utsatt for overgrep i barne- og ungdomsårene. Etter framføringen arrangeres det ettersnakk med fagfolk og kunstnere.

Billetter fagdag

Billetter forestilling

205/175,– (stud.)

Eget billettsalg

Husnytt