Feministisk lesesirkel

Rom: Fosse-stova

Arrangør: Litteraturhuset

Denne gangen leser vi Jordan Petersons «12 Rules for Life».

Bli med i Litteraturhusets feministiske lesesirkel! Sirkelen ledes av Oda Vige Helle.

Denne gangen leser vi Jordan Petersons 12 Rules for Life.

Da den kom, vakte Jordan Petersons selvhjelpsbok 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos sterke reaksjoner. Boken ble av noen hyllet som full av forenklende råd om hvordan å takle en kaotisk hverdag og finne trygghet i seg selv. Youtube-psykologen ble av andre kritisert både for kvinnesyn, religionssyn og reaksjonære strukturelle analyser. I november dissekerer vi Petersons råd og verdenssynet som ligger bak. 

Boken finner du i Boksalongen.

God lesing og vel møtt!

Påmelding: feministisk@litthusbergen.no.

Gratis

Husnytt