Fagdag: Voksne som ser

Rom: Auditoriet

Arrangør: Landsforeningen mot seksuelle overgrep

Landsforeningen mot seksuelle overgrep inviterer til fagdag.

Landsforeningen mot seksuelle overgrep inviterer til fagdag etterfulgt av forestilling. Fagdagen innledes med et foredrag av Marianne Finstad og Gro Harestad som er tilknyttet Landsforeningen mot seksuelle overgrep. Foredraget gir innblikk i overgrepsproblematikken og hvordan man i arbeid med barn og unge kan være trygge voksne som ser. Deretter spilles dokumentarforestillingen Man er først og fremst menneske - et vitnesbyrd. Forestillingen speiler refleksjoner i møtet med tre informanter som ble utsatt for overgrep i barne- og ungdomsårene. Etter framføringen arrangeres det ettersnakk med fagfolk og kunstnere.

Billetter fagdag

Billetter forestilling

375/205,– (stud.)

Eget billettsalg

 

 

Husnytt