Et større vi: Handler alt om identitet nå?

Rom: Alver

Arrangør: Empo i samarbeid med Litteraturhuset

Med Anney Niyokidi, Amir Fantahun, Silje Heltne og Kristine Moskvil Thorsen.

Vi møter artisten Anney Niyokidi, kjent fra Fargespill, Makrame og Sindio, studenten Amir Fantahun som hadde sin skuespillerdebut i borgerteaterforestillingen Lykkeliv, og sosialantropologen og menneskerettighetsaktivisten Silje Heltne til ny sofasamtale i serien Et større vi.

Spørsmål om hvem man er, hvor man kommer fra, hvor man hører til og hører hjemme preger offentlige samtaler overalt. Vi kan få inntrykk av at identitetsspørsmålet skal gi svaret på alle våre utfordringer. Men vi spør: i et stadig mer bevegelig og mangfoldig samfunn spiller det så stor rolle hvor man kommer fra? Kanskje vi heller må spørre oss om hvor vi skal?

Samtalen ledes av Kristine Moskvil Thorsen.

Gratis 

Husnytt