Studentersamfunnet: Mensenprat

Rom: Auditoriet

Arrangør: Studentersamfunnet i Bergen

Med MSO og Peder Kjøs.

Halve verden har, har hatt eller kommer til å få mensen. Hver eneste måned. Hvordan kan det da ha seg at vi snakker så lite om det? Opplysning og kunnskap er viktig for å bryte tabu og hindre at menstruasjonen skaper usikkerhet og skille mellom kjønnene. Har norske menn og kvinner nok kunnskap? Det er på tide å snakke om mensen.

Studentersamfunnet i Bergen inviterer til et samtalemøte om mensen for å bryte tabuer og knuse noen myter. I tillegg til å snakke om hva mensen er, skal vi innom tema som kultur, samfunn, kunnskapsnivå blant norske menn og kvinner og måten man snakker om mensen på.

Legestudenter fra Medisinernes seksualopplysning (MSO) og psykolog Peder Kjøs kommer til dette samtalemøtet for å opplyse og snakke om mensen.

Etter møtet blir det boksignering med Peder Kjøs i Boksalongen.

50,–

Eget billettsalg i døren

Husnytt