Nu siste reis meg forestår…

Rom: Auditoriet

Arrangør: Kompetansesenter i lindrande behandling Helseregion Vest, Haukeland universitetssjukehus

Markering av Verdensdagen for lindrende behandling.

Døden er uunngåelig, men samtidig et ukjent farvann. Hva er viktig for mennesker som skal dø, og for deres nærmeste? Hvordan kan helsepersonell hjelpe pårørende når deres kjære skal legge ut på den siste reisen? Hva fungerer godt i helsetjenestens omsorg for døende og hva kan forbedres?

I forbindelse med Verdensdagen for lindrende behandling 2019 presenterer forskere fra Universitetet i Bergen og Haukeland universitetssjukehus resultater fra en ny, stor internasjonal studie om omsorg til døende og deres pårørende. Vi får høre en pårørendes erfaringer og vi vil ta imot innspill fra de fremmøtte. Sammen vil vi drøfte hvordan vi kan gjøre den siste reisen og avskjeden så god som mulig.

Velkommen til en kveld om et livsviktig tema!

Gratis

Husnytt