Lyttelos: Knekk samtidsmusikkoden

Rom: Alver

Arrangør: Lyttelos i samarbeid med BIT20 Ensemble

Får mer ut av lytteopplevelsen med lyttelos Annabel Guaita.

Ønsker du å bli en mer oppmerksom lytter? Med utgangspunkt i Thomas Adés' Living Toys fra 1993 forsøker vi å komme på innsiden av samtidsmusikken og spør: hva skal vi egentlig høre etter? Møter vi denne musikken med intellektet, eller er det mulig å lytte med kroppen, se farger eller slippe fantasien til? Er det så vanskelig som mange vil ha det til? Hvilke ord kan beskrive vår lytteerfaring da? Må musikk nødvendigvis være til behag? Klarer vi å stå i et musikalsk kaos og et ubehag? Bli med og utfordre og utvide din egen musikksmak!

Thomas Adés' Living Toys fremføres av BIT20 Ensemble den 9. november i Grieghallen.

NB! Billett til Thomas Adés-verket LIVE 9. november (Grieghallen) gir gratis inngang til dette arrangementet!
Lenke til konsert.

80/40,– (stud.)

Husnytt