Lyrikksalong: Himmel med kulehull

Rom: Boksalongen

Arrangør: Boksalongen

Om Ocean Vuong med Mathias Samuelsen.

I poesien kan det voldelige og sorgfulle bli vakkert. Det kan bli et sted man har lyst å fortsette å være, heller enn noe man forsøker å rømme fra. Med det samme fininnstilte språket skriver amerikanske Ocean Vuong om Vietnamkrigen og sin egen familie, og de store historiske hendelsene veves  sammen med det nære og private. Til Lyrikksalong kommer hans norske oversetter Mathias Samuelsen for å snakke om hvorfor han valgte å gjendikte med Vuong og hvorfor vi burde lese ham. 

Lyrikksalong er støttet av Fritt Ord, Bergen kommune, Hordaland fylkeskommune og Litteraturhuset. Dette arrangementet er støttet av Samlaget. 

Neste arrangement i denne serien: UKON 26. november.

Gratis

Husnytt