Bransjeblikk: I egne hender vol. 3

Rom: Zinken Hopp

Arrangør: Tekstallianse i samarbeid med Litteraturhuset

Bokbindingskurs med Anngjerd Rustand.

Hovedprosjektet denne dagen blir å sy, lime og sette sammen din egen bok. Anngjerd Rustand er kunstner og jobber med tekst, tegning og bøker. Hun vil lære bort noen grunnleggende bokbindingsteknikker og vise hvordan du kan fortsette på egen hånd med enkelt utstyr og lett tilgjengelige materialer. Kurset passer både for deg som er interessert i selvpublisering og for deg som bare er nysgjerrig på hvordan en bok er satt sammen.

Kursdeltakerne vil lære å lage bok med hardt omslag og flere typer enkle pamfletter.

Begrenset antall deltakere. Påmelding sendes til kontakt@tekstallianse.org.

Neste arrangement i denne serien: 14. november.

Gratis

Husnytt