Bjørn Hansen får besøk

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Dag Solstad om sin siste roman i samtale med Agnes Ravatn.

Arrangementet er dessverre utsolgt, men vi har satt opp videooverføring i Boksalongen på Litteraturhuset. Billetter til overføringen finner du her.

Få, om noen, har hatt så mye å si for den norske samtidslitteraturen, og den litterære offentligheten, som Dag Solstad. Denne høsten er han aktuell med Tredje, og siste, roman om Bjørn Hansen. Boken fullfører triologien om kemneren fra Kongsberg, som vi kjenner fra Ellevte roman, bok atten og 17. roman. Bjørn Hansen er nå blitt 77 år år og bor i en ettroms på Grønland. En dag banker svigerdatteren på døren og forteller at hun har bestemt at hans barnebarn, Wiggo, skal bo hos sin farfar mens han begynner sine studier ved Universitetet i Oslo.

Forfatterkollega Agnes Ravatn samtaler med Dag Solstad på scenen.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

90/60,– (stud.) 

 

Husnytt