«Dødsvanskelig»

Rom: Auditoriet

Arrangør: Kreftforeningen

Et møte om hvordan vi kan leve godt også når døden nærmer seg.

Hva må være på plass for at livet skal ha kvalitet – helt til det er forbi? Hva kan pårørende gjøre for at livet skal bli godt også mot slutten? Hvordan går man fram for å snakke åpent om noe som er så vanskelig? Og er åpenhet selve gullstandarden også når temaet er død?  

Det å leve med vissheten om at døden venter bare uker, måneder eller få år lenger fremme, plasserer oss i en helt ny situasjon. Hele livet består av prøving og feiling, men når døden nærmer seg så mangler de fleste av oss trening. «Dødsvanskelig» er et møte om døden for deg som er pårørende til en som snart skal dø, men også for deg som lever med kort forventet levetid. Helsepersonell og andre interesserte er også hjertelig velkommen. Du møter etterlatte og helsepersonell som vil dele refleksjoner og erfaringer fra det å leve i nærvær av døden. Møtet er gratis, men krever påmelding.

Meld deg på her.

Velkommen!

Gratis (påmelding)

Husnytt