Lyrikksalong: Morten Langeland

Rom: Boksalongen

Arrangør: Boksalongen

I samtale med Fredik Hagen.

Hva er det egentlig mulig å skrive? Morten Langeland tar poetens oppgave på alvor og har siden debuten ÆÆÅ i 2012 skrevet bøker som ikke ligner noen andre bøker. Mening krever naivitet, skriver Langeland i Den egentlige kommunen. Betyr det at bøkene hans er meningsløse eller at poeten er naiv? Langeland kommer til Lyrikksalong for å snakke med Fredrik Hagen om sin poetikk og sitt forfatterskap, og den ganske nye boken Svamp.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

Lyrikksalong er støttet av Fritt Ord, Bergen kommune, Hordaland fylkeskommune og Litteraturhuset. Dette arrangementet er støttet av Flamme forlag.

Neste arrangement i denne serien: 25. september.

Gratis 

 

Husnytt