Lillelørdag: Spetakkel-spesial

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Forfattartreff med Åshild Kanstad Johnsen og Stephan Meidell.

Kubbe har laga spetakkel på alt mogleg rart rundt om i verda. No kjem han og nokre medhjelparar til Bergen for å lage lydar og musikk på Meidells Musikkmaskin. Korleis høyrest det ut når små motorar speler på gamle instrument, eller andre ting ein finn heime? Kanskje barna kan spele med etter kvart?!

Åshild Kanstad Johnsen er illustratør og barnebokforfatter av bl. a. Kubbebøkene. Kubbe lager spetakkel blir ei musikk- og teaterframsyning på bibliotek rundt om i Kina i år, i samarbeid med West End Philharmonic Orchestra in Beijing. No skal Stephan Meidell finne på et eller annet lurt med boken, Åshild henger seg på! 

Stephan Meidell er gitarist, komponist og lydkunstner basert i Bergen. I senere tid har han igangsatt Meidells Musikkmaskin – et interaktivt elektromotorisk installasjonsorkester for barn.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

Litteraturkafeen i Alver er open kl. 11-15. Kom innom for bøker, graut og moro. (30,- pr. person. Du betaler i døra).

Arrangementet er støtta av Bokåret 2019.

Alder: frå 4 år

Gratis 

Husnytt