Et større vi: Er mangfold en trussel mot norsk kultur?

Rom: Alver

Arrangør: Empo i samarbeid med Litteraturhuset

Med Ian Kidd Mrimba, Isabelle Dahl, Marwa Azan og Kristine Moskvil Thorsen.

Som del av Kulturnatt fredag 13. september samler vi et knippe kultur -og samfunnsengasjerte unge til en samtale om kultur og mangfold.

Møt rapperen Ian Kidd Mrimba (22), som rørte dommere til tårer med sin rap i finalen i Norske Talenter. Isabelle Dahl (38), samfunnsengasjert skribent og aktivist, og Marwa Azan (28), kunstmaler med opprinnelse i Irak, Sør-Afrika og Malaysia til en åpen og ærlig samtale med Kristine Moskvil Thorsen, leder for Empo Flerkulturelt Ressurssenter.

Hver tredje nordmann mener innvandring truer norsk kultur, men er det sant? Trues våre verdier og vår kultur av snikislamisering, eller til og med åpen islamisering? Eller beriker innvandring samfunnet ved å gi økt kulturelt mangfold? Hvor mye av dette mangfoldet representeres i så fall i norsk kunst og kultur?

Vi inviterer tre unge bergensere med ulik bakgrunn til samtale.

Neste arrangement i denne serien: 24. oktober.

Gratis

Husnytt