Bransjeblikk: Debatt- og samtaleledelse

Rom: Zinken Hopp

Arrangør: Tekstallianse, BIT Teatergarasjen og Proscen i samarbeid med Litteraturhuset

Med Kristoffer Jul-Larsen og Charlotte Myrbråten.

Litterære samtaler som formidlingsplattform for både sakprosa, poesi og skjønnlitteratur har blitt en stadig viktigere del av den offentlige litteraturarenaen. God samtaleledelse fordrer fagkunnskap, dramaturgi, myndighet og entusiasme i riktig balanse. Ved å dele erfaring og kunnskap, utfordre formen og teste ut ulike metoder ønsker vi i Tekstallianse å bidra med verktøy og metodikk for nye og erfarne samtaleledere. 

I vår tredje samling om samtaleledelse, har vi i samarbeid BIT Teatergarasjen, Proscen og Litteraturhuset invitert Kristoffer Jul-Larsen og Charlotte Myrbråten til å lede samlingen med innføring og erfaringsutveksling i debatt- og samtaleledelse.

Påmelding sendes til kontakt@tekstallianse.org.

Neste arrangement i denne serien: 20. september. 

Gratis

Husnytt