Valg 2019: Hvem bør styre bergensskolen?

Rom: Alver

Arrangør: Lektor Lomsdalens innfall

Livepodkast og debatt med Lektor Lomsdalens innfall.

Hvordan skal ressursene fordeles i bergensskolen? Hva skal prioriteres de neste årene? Hvordan skal vi organisere spesialundervisning og tilpasset opplæring? Hvem skal betale for SFO? Hvordan skal vi sørge for at bergensskolene fortsetter å ha gode og kompetente lærere? Skal vi servere mat i skolen og hvem betaler for den? Hva med frafallet?

Podkasten Lektor Lomsdalens innfall inviterer til livepodkast og debatt i forbindelse med kommunestyre- og fylkestingsvalget. Vi stiller de store spørsmålene om hvor vi skal gå med bergensskolen i årene fremover og hvilket partis skolepolitikk som skal legge grunnlag for skolene her i byen. Bergens størrelse og betydning i norsk politikk gjør at valgene som tas her kan ha betydning for den skolepolitikken som føres ellers i landet i årene fremover.

Gratis

Husnytt