Utvekslingsstudier: Å skrive det ubeskrivelige

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Naja Marie Aidt og Camilla Groth.

Oppdatering: Bernhard Ellefsen må dessverre avlyse, men Sandra Lillebø stepper inn som samtaleleder.

Når katastrofen rammer, opplever mange at språket ikke strekker til for å beskrive den sorgen og det tapet man opplever. Da Naja Marie Aidt mistet sin sønn i en fallulykke, fant hun trøst i litteratur om sorg. Camilla Groth opplevde å bære frem et barn etter lengre tid som ufrivillig barnløs, for så å miste det. Begge forfatterne har skrevet bøker om sorgen de gjennomlevde, og lever med: Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake (Aidt, 2018) og Eira (Groth, 2019). Nå har de byttet bøker, og møtes til en samtale om sorg, skriving og litteratur.

Samtaleleder: Bernhard Ellefsen.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

90/60,– (stud.)  

Husnytt