Amalie Skram-prisen 2019

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Amalie Skram-selskapet i samarbeid med Litteraturhuset

Prisutdeling og samtale med vinneren.

Hvert år på Amalie Skrams fødselsdag 22. august overrekker Amalie Skram-selskapet i Bergen den skjønnlitterære prisen, Amalie Skram-prisen, til en kvinnelig norsk skjønnlitterær forfatter som skriver i Amalie Skrams ånd. Prisen ble overrakt for første gang i 1994 og har siden blitt tildelt årlig. 

På arrangementt vil vinneren av Amalie Skram-prisen 2019 offentliggjøres og juryen, bestående av medlemmer av Amalie Skram-selskapets arbeidsutvalg, vil lese sin begrunnelse. Deretter blir det forfattersamtale med prisvinneren. 

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

90/60,– (stud.)

Gratis for medlemmer av Amalie Skram-selskapet.

Husnytt