Regnbuedagene i Bergen

Rom: Annet

Arrangør: Regnbuedagene i Bergen

Debatter, panelsamtaler, bokbad, foredrag. Fullt program på bergenpride.no!

Pride House er debattarenaen til Regnbuedagene i Bergen. 1.–5. juni inviterer vi til et spennende og variert politisk program på Litteraturhuset. I løpet av uken vil det arrangeres debatter, panelsamtaler, bokbad, foredrag, barnearrangementer og byvandringer, som på ulike måter tematiserer kjønns- og seksualitetsmangfoldet. 

I 2019 er det 50 år siden det berømte Stonewall-opprøret i juni 1969 som på mange måter markerte starten på den moderne skeive bevegelsen. Jubileet vil i 2019 markeres over hele verden og her i Norge vil Historie være det nasjonale temaet for alle pride-festivalene. Temaet gjenspeiles også i det politiske programmet under Pride House og majoriteten av arrangementene her vil på ulike måter tematisere den skeive historien, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 

Se fullt program på www.bergenpride.no.

Gratis

 

Foto: Nan Palmero, Flickr

Husnytt