Din personlighet - din viktigste ressurs

Rom: Zinken Hopp

Arrangør: Trodal AS

Et verdifullt foredrag om dine personlighetstrekk.

Din trivsel og effektivitet i privatlivet og arbeidslivet er avhengig av at du har god innsikt i din egen personlighet. Bedre samarbeid, bedre kommunikasjon, færre konflikter, færre gnisninger og økt produktivitet er resultatet av større innsikt i egne personlighetstrekk. Dessverre viser all forskning at omtrent ingen har denne innsikten – i særlig grad.

I foredraget deler jeg, Atle Trodal, på fakta, gir mange eksempler og mye av meg selv. Jeg har en lun humor, pedagogisk fremstilling, og ikke minst det er et viktig, ja – jeg vil si, et verdifullt foredrag. Foredraget er godt forankret i psykologien og du vil få effektive verktøy for å finne de fantastiske ressursene som ligger skjult i din egen personligheten.

250,–

Eget billettsalg

Husnytt