Salong: Hvem er jeg?

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Institutt for aktiv psykoterapi i samarbeid med Litteraturhuset

Per-Einar Binder og Emma Jones om psykologi og identitet.

I tiden og kulturen vi lever i får vi signaler om hvor viktig det er å være seg selv. Vi skal finne oss selv og realisere vårt potensiale. Det kan både kjennes som en befrielse – og et press. Hvordan finner vi identitet? Hvor mye kan vi utforme den selv? Hva krever det av oss å skape identitet? Kan vi ha flere identiteter? Hvor bra for oss er det å skifte mellom identiteter? Er det noen faser og hendelser som er viktigere enn andre i utvikling av identitet for alle mennesker?

I den siste boken til psykolog og professor ved UiB Per-Einar Binder, Hvem er jeg?, har han skrevet om å finne og skape identitet. Han vil samtale med psykolog Emma Jones.

90/60,– (stud.)

 

Illustrasjon: Theo van Rysselberghe «Woman at a Mirror»

Husnytt