Palestinske utfordringer

Rom: Auditoriet

Arrangør: Med Israel for fred, Bergen

Den palestinske menneskerettighetsforkjemperen Bassem Eid holder foredrag om interne utfordringer det palestinske samfunnet står overfor.

Palestineren Bassem Eid (60) har en lang karriere bak seg som palestinsk menneskerettighetsforkjemper. Han har ikke vært redd for å kritisere verken israelske eller palestinske myndigheter. I en årrekke drev han Palestinian Human Rights Monitoring Group, de senere årene har han blant annet vært benyttet som kommentator i israelske medier. Eid er en uttalt kritiker av boikottbevegelsen (BDS) mot Israel. I dette foredraget vil han fokusere på interne utfordringer i det palestinske samfunnet.

Arrangementet foregår på engelsk.

The event will be held in English.

Gratis

Husnytt