Møte for å diskutere risiko og teknologisk innovasjon

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Senter for Vitenskapsteori, Universitetet i Bergen

UiB ønsker å høre din mening!

Har du lyst til å bidra til et forskningsprosjekt ved Universitetet i Bergen (UiB) (og i tillegg få et gavekort på Colonialen)? Vi trenger en gruppe mennesker til å diskutere bruk av genmodifisering, nanoteknologi og sprøytemidler i saker der oversikt over mulige konsekvenser for helse og miljø er utilstrekkelig.

Du vil være en av flere deltakere som møtes for å dele synspunkter rundt hva sikkerhet og risiko for helse og miljø betyr for deg. Hvordan burde saker hvor det hviler stor usikkerhet og det er knapt med kunnskap om konsekvensene håndteres? Hva er dine tanker om riktig balanse mellom potensiell risiko ved- og potensiell nytte av teknologisk innovasjon? Fortell oss hva du mener, og vi vil føre kunnskapen tilbake til forskningsgruppen og til beslutningstakere i Europa. Du trenger ingen forkunnskaper, vi kommer til å gi deg den informasjonen du trenger.

Det serveres sandwicher, kaffe/te og frukt. Formell påmelding via epost er nødvendig.Vi ber deg derfor å svare på spørsmålene nedenfor, og sende til: madeleine.midtgaard(a)uib.no.

1) Navn
2) Kjønn
3) Alder
4) Jobb /studier / annet?
5) Utdanning?
6) Diettpreferanser?

Vi trenger denne informasjon om deg for å sikre oss et variert utvalg deltakere. Møtet arrangeres under prosjektet RECIPES, der UiB er en av de 11 europeiske partnerne. De samme møtene vil foregå i Italia, Norge, Bulgaria, Danmark og Nederland. Målet er å gi borgere en stemme inn i pågående debatter om teknologisk innovasjon og risiko.

For mer informasjon, se her.

Gratis

Husnytt