Menn, motorsykler og kunsten å vise følelser

Rom: Auditoriet

Arrangør: Konpendium as

Paul «Doc» Smines har brukt de siste tjue årene av sitt liv til å snakke med menn som sliter med sorg, skam, traumer og det å behandle følelsene sine.

Paul er løvetannbarn og krigsveteran. Har jobbet som ambulansesjåfør og livvakt. Han har mistet en sønn og prøvde å ta livet sitt. I tjue år har han har levd med diagnosen PTSD. Han jobber nå med å finne menns følelsesspråk og hva vi kan lære av menns følelser. For, rundt om i landet sitter mange voksne menn bak nedtrukne gardiner i sitt eget hjem. De har vært gjennom traumatiske opplevelser og er rammet av følelser de ikke klarer å håndtere. Forskning har dokumentert at menn har vanskelig for å snakke om følelser og Paul har opplevd at han fikk lite hjelp av de som skulle hjelpe. Hva kan vi lære av hans erfaringer?

Paul Smines møter John Kaare Hoversholm fra TV 2 til samtale.

200,–

Husnytt