Marsteins metode

Rom: Alver

Arrangør: Litteraturhuset

Mesterkurs med Trude Marstein.

Litteraturhuset inviterer våre mest anerkjente forfattere til å snakke om sin metode for skjønnlitterær skriving. Arrangementsrekken er for deg som selv skriver, som ønsker å skrive, eller bare er interessert i den kreative prosessen.   

Trude Marstein har i lengre tid vært en av våre mest kritikerroste forfattere. Med fjorårets utgivelse, Så mye hadde jeg, nådde hun også ut til et bredere publikum og kom inn på bestselgerlistene. Et gjennomgående tema i Marsteins forfatterskap er hvordan impulser og begjær kommer i konflikt med forpliktelser og omsorg. Nå kommer hun til Litteraturhuset for å fortelle om sin litterære metode.  

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

Neste arrangement i denne serien: 29. mai.

90/60,– (stud.) 

 

Foto: Rolf M. Aagaard

Husnytt