Lyrikksalong

Rom: Boksalongen

Arrangør: Boksalongen

Med Rune Christiansen.

Hvor toget forlater havet. Sanger fra måneraketten. I dødvanne. Skilpaddedøgn. En følsom tid. Motormelkeveien. AntiCamera. Etter alltid. Om trær som vokser seg skakke i trange skyggefulle hager, men som likevel (eller nettopp derfor) gjør inntrykk og som man husker livet ut. Jeg har tenkt meg til de elysiske sletter. Jeg uttaler meg feilaktig om årstidene eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen «Det gylne skinnet».

Selv ved bare å lese titlene på Rune Christiansens diktsamlinger skjønner man at hans dikt tar en med til en annen verden – en verden som er enda mer følsom, hvor enda mer står på spill og hvor alt er enda mer menneskelig. Christiansen kommer til Lyrikksalong for å snakke om sitt poetiske forfatterskap.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

Lyrikksalong er støttet av Fritt Ord, Hordaland fylkeskommune, Bergen kommune og Litteraturhuset.

Gratis

Husnytt