For–: Bokbransjespesial

Rom: Fosse-stova

Arrangør: Litteraturhuset

Alt du ikke visste at du lurte på om bokbransjen med Anne Oterholm.

Forfatter, skribent og kritiker Anne Oterholm kommer til Bergen og Litteraturhuset for å gi oss en innføring i litteraturbransjens oppbygning, strukturer, og dens formelle og uformelle bindinger. Oterholm var mangeårig leder av Den Norske Forfatterforening og har dessuten vært aktiv i Kulturrådet i snart ti år. Nå leder hun forfatterstudiet ved Universitetet i Tromsø. 

Etter arrangementet blir det stiftelsesmøte for en ny organisasjon basert på prosjektet For- (mer informasjon her), og deretter beveger vi oss inn i Boksalongen til lettere bransjerelatert underholdning og vårfest! 

Arrangementet er en del av programrekken For–. Les mer her

Gratis

 

Foto: Geir Vestad

Husnytt