En sommer med Nedreaas

Rom: Boksalongen

Arrangør: Solum Bokvennen Forlag

Boklansering med Grethe F. Syéd.

Torborg Nedreaas står fjellstøtt i midten av norsk 1900-tallslitteratur. Med trilogien om Herdis Hauge, den rystende kjærlighetsromanen Av måneskinn gror det ingenting og en rekke noveller blant annet om kvinneskjebner i krigstid, var hun en uredd forsvarer for de svake, en sansenær skildrer av ensomhet og utsatthet, og en skarp og vittig kritiker av dobbeltmoral og hykleri. Hun levde også et spennende liv, på godt og vondt.

I En sommer med Nedreaas tar Grethe F. Syéd leseren med på tur gjennom Nedreaas' liv og verk, med avstikkere og rasteplasser en rekke steder. En riktig sommerbok! Syéd har tidligere gitt ut boken Olav Duun. Kunsten, døden og kjærlighetens dikter (2015).

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

Gratis

Husnytt