Hvordan håndtere klimarisiko?

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Norsk klimastiftelse, NHH, Finans Norge og Finansforbundet

Strengere klimapolitikk og klimaendringer vil påvirke mange store og små selskaper og finanssektoren de neste årene.

Strengere klimapolitikk og klimaendringer vil påvirke mange store og små selskaper og finanssektoren de neste årene. Hvordan kan man rapportere på klimarisiko og hvorfor er det viktig? Hvilke verdier står på spill? Hvor langt har finansinstitusjonene og børsnoterte selskaper kommet i arbeidet med å identifisere, håndtere og rapportere på klimarisiko?

Regjeringens klimarisikoutvalg la rett før jul fram sine anbefalinger – hvordan mener utvalget at oljenasjonen Norge bør håndtere egen klimarisiko? Dette er temaer når Finans Norge, Finansforbundet, NHH og Norsk klimastiftelse inviterer til frokostmøte. Arrangementet er en del av prosjekt Klimarisiko – finans og børs som støttes av Finansmarkedsfondet.

Gratis 

Trykk her for påmelding

Husnytt